söndag 28 september 2008

Just give me the words and I will say them like I mean it.

Klockan är redan kvart i fem och jag har inte ens klätt på mig än. Har tittat på tre Supernatural avsnitt. (dom tre sista på säsong två, och det är soorgligt! :( Har även tittat på Rufus goes Judy. Den äger! Hans ansiktsuttryck är underbara! Och hans kavaj! :D Älska Rufus.
Nu funderar jag på att titta på en film. Vilken har jag inte bestämt mig för än. Jag borde förmodligen plugga, men jag orkar verkligen inte. Jag har redan med massor med olika teorier i uppsatsen om tidsresor, och nu har jag verkligen slut på inspiration. Pluggar imorgon istället.

Mamma och Emma åkte nyss till farmor. Borde kanske ha följt med, då hade man fått fika. Men jag hade ju inte klätt på mig än så jag orkade inte. Jag kan dricka kaffe här hemma istället. Och äta bullar.

Och wow. Jag kollade nyss in den Ipod som Johanna önskar sig och den verkar så cool. Och gud vad många färger den fanns i! Jag minns inte villen färg Johanna skulle önska sig, jag vet inte ens om hon har sagt det, men jag hoppas på den röda! Jag skulle ha hoppats på en lila men för någon anledning så hade dom den inte i lila. Trist.
Såg även att en ny Ipod touch har kommit ut. Och jag smälter. Jag vill ha den! Den är mycket mer slimmad och söt! Det finns även högtalare på den nya, och spel. Dessutom en helt ny design. So awesome.

Och bläddrade igenom sortimentet på aftonbladets kolportagesida nyligen. Och dom har fått in "Band in Box". Det är ungefär som Guitar Heroes, fast med både trummset, gitar, bas och mick så att man kan spela ihop till låtar och sort of bilda band. Man kan även koppla det till datorn och spela tillsamans med people online. Jag funderar på att beställa det, men jag har även funderat på en videokamera. Funderar nu på att beställa båda. :P

Nu ska jag äta bullar och dricka kaffe! Hej då!

2 kommentarer:

Anonym sa...

åh, det där bilda-band-spelet verkar coolt :P

HAHAHA jag klädde på mig halv ett! loooser XD

Anonym sa...

JAG VILL OXÅ HA EN NY iPOD!!!!!!!!! De är skitsnygga!!!!!!!!